top of page

INDUSTRIAL ELECTRIC 
AIR HEATERS

Caldor_AerotermeElectriceIndustriale-1.p

Aerotermele electrice industriale sunt soluția ideală pentru încăperile mai mari în care nu ai un sistem de încălzire eficient, dar care au nevoie de unul. Astfel, acestea sunt ideale pentru clădirile de birouri sau pentru alte medii industriale, iar noi, cei de la Caldor punem la dispoziție o multitudine de astfel de elemente care sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate.

Potrivite pentru spațiile medii și mari

Alegerea unor astfel de sisteme de termoficare este ideală în momentul în care veți dori să încălziți o cameră mai mare, acesta fiind și avantajul principal al acestora. De altfel, căldura va fi distribuită cât se poate de uniform în spațiul respectiv, fără să existe porțiuni în care aceasta nu ajunge. Un alt avantaj poate fi reprezentat și de faptul că acestea sunt cât se poate de silențioase, neproducând niciun fel de zgomot.

Putere mai mare de încălzire

Un alt beneficiu al aerotermelor industriale este faptul ca puterea lor de încălzire este mult mai mare decât a oricărui alt sistem destinat acestui scop. Astfel, nu numai că veți putea încălzi un spațiu mai mare, dar și nivelul de căldura poate fi destul de ridicat. În cazul aerotermelor electrice nu vor exista deloc pierderi prin eliminarea de gaze reziduale și, cu certitudine, încăperile nu vor avea nevoie de aerisire la o anumită perioadă de timp.

Consum mai eficient în orice situație ai întâmpina

Un alt avantaj  al acestui sistem este și posibilitatea de a avea un consum mult mai redus și mai eficient în timp. Astfel, aceste produse trebuie privite ca niște investiții care, odată cu trecerea lunilor, se vor dovedi foarte convenabile din punct de vedere al facturilor pe care va trebui să le plătiți. Mai mult, dacă veți cere o ofertă de preț la Caldor, veți observa că inclusiv costurile principale de achiziție nu sunt atât de mari pe cât ați putea crede.

Întreținere minimă de-a lungul anilor

Printre elementele pe care le urmărim atunci când achiziționăm aeroterme pentru încălzire se numară și rezistența lor în timp, pentru că în cazul altor variante de termoficare, acest aspect poate fi un dezavantaj semnificativ. Ei bine, cumpararea acestor produse de la noi se va dovedi a fi un plus atât din punct de vedere al calității transmiterii căldurii, cât și din perspectiva rezistenței, a aspectului final, dar și a costurilor finale de întreținere, care sunt aproape inexistente.

Calitate garantată a produselor

Experiența pe care o avem în acest domeniu ne permite să știm care sunt nevoile clienților în așa fel încât să le oferim acestora produse de calitate, care să le satisfacă o multitudine de nevoi din toate punctele de vedere. Aerotermele pe care le găsiți la noi sunt realizate din materiale de foarte bună calitate și eficiente.

Profesionalism și siguranță

De asemenea, pe lângă articole foarte bune și rezistente, vă vom oferi și profesionalism în întreg procesul de vânzare-cumpărare. Punem foarte mult accent pe nevoile clienților noștri și vă vom oferi încredere și mai ales siguranță din perspectiva a ceea ce achiziționați de la noi. 

APPLICATIONS

heating and cooling industrial environments.

Heating offices and industrial workspaces.

DESCRIPTION:

config.png

Reduced weight, ergonomic handle

Chassis that allows moving the heat flow without lifting or tilting

Compact and silent casing, covered in antioxidation powder

Incased thermostat, adjustable power

IPX4 resistance – usable in spaces with high humidity

Insulated plastic handles

Caldor_AerotermeElectriceIndustriale-2.p

TECHNICAL DETAILS

Heating elements: stainless-steel

Thermostat: adjustable with capillary

Overheating protection

Ventilation: up to full elimination of hot air

Insulated handles

ROLE MODELS

Industrial air heater 5 KW 230 V

Industrial air heater 9kW 12K W 380 V  

Caldor_AerotermeElectriceIndustriale-3.p
bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR CAN PRODUCE FAST
CUSTOM PRODUCTS
depending on your projects.

bottom of page