top of page

DESCRIPTION

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Elemente de încălzire tubulare utilizare industrială

img-banner-servicii-caldor.png

PRODUCTS

  • Utilizăm materiale din oțel inoxidabil de grade variate în fabricarea acestui tip de elemente de încălzire. 

  • Principalele grade de oțel utilizate în elementele de încălzire tubulare includ: Oțel inoxidabil de grad 304-321-316-310S, 316L

  • Fabricăm elemente de încălzire utilizând tuburi din oțel inoxidabil cu aliaje speciale. Aceste materiale speciale incoloy 800 - incoloy 825 și incoloy 600.

Oil-2.png
img-industrii-12-in-curand.png
favpng_gear.png

Elementele de încălzire tubulare pentru industrie pot fi fabricate cu diametre variabile. Diametrele standard sunt de 6,5 mm, 8,5 mm, 11,5 mm, 14,5 mm și 16,00 mm. În plus, putem fabrica diametre personalizate între 5 mm și 20 mm.


Elemente de încălzire tubulare pentru industrie pe care le fabricăm pot funcționa la o temperatură de până la 650°C, satisfăcând astfel  nevoile dezvoltărilor tehnologice.

Elemente de încălzire tubulare pentru industrie poate fi fabricate cu mufă și flanșă, permițând astfel obținerea de puteri mari în zone scurte prin colectarea mai multor elemente de încălzire într-o singură zonă restrânsă.


Elemente de încălzire tubulare pentru industrie pot fi fabricate cu diferite forme la cerere. Formele cele mai comune includ, dar nu se limitează la: bară simplă, tip U și tip M.


Compania noastră produce elemente de încălzire tubulare cu formă plată de diferite dimensiuni în plus față de elementele de încălzire tubulare rotunde. Utilizarea principală a acestor elemente de încălzire include încălzitoare de macarale feroviare, încălzitoare de ulei în friteuze industriale adânci și încălzitoare de aer uscat în mai multe cuptoare specifice.

Heating-Elements.webp

CONTACT

Upload File

Thanks for submitting!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

Based on our experience all products are designed and calibrated for unique and defining industrial processes.

Mask Group 3.png
bottom of page