top of page

MICA FLAT BAND HEATING ELECTRICAL RESISTORS

Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE

APPLICATIONS

manipulation of raw plastics, extrusion matrixes, packaging and textile equipment.

DESCRIPTION:

config.png

Dimensions adapted to the setup space. This type of plate must be pressed to the work surface in order to ensure thermal transfer.

Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE
Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Working temperature of 400 ° C

Fiber glass and silicone cable optional

Can be manufactured between 110 V / 400 V

Can be manufactured with aluminized steel, stainless-steel or galvanized steel

European plug or regular plug with optional iron

Suntem specializați în producerea de încălzitoare de mică de înaltă calitate, elemente de încălzire deschise proiectate fără înveliș/carcasă. Elementele de încălzire din mica sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii, inclusiv echipamente din industria alimentară, mașini de ambalat, producția plasticului și cauciucului și alte echipamente de încălzire.

Avantajul încălzitoarelor cu mică fără carcasă sau înveliș suplimentar este profilul lor subțire, de obicei variind de la 1,5 mm la 2 mm ce asigură o încălzire rapidă și eficientă. Încălzitorul cu mică este recunoscut în prezent ca fiind una dintre cele mai eficiente si economice soluții de încălzire disponibile pe piață prin reducerea consumului de energie și implicit a costurilor.

Încălzitoarele noastre de mică sunt realizate meticulos folosind sârmă rezistivă de top, înfășurată în jurul unei foi de micanită sigilată între alte două foi exterioare de micanită. Această construcție asigură durabilitate și fiabilitate în cele mai solicitante aplicații industriale.

Pentru a vă oferi soluții la cerințele specifice, încălzitoarele noastre cu mica pot fi personalizate în ceea ce privește forma, găurile, decupajele, fantele și chiar senzorii de temperatură încorporați. Acest nivel de personalizare vă permite să optimizați performanța sistemului dvs. de încălzire pentru randament și productivitate maximă.

Descoperiți beneficiile încălzitoarelor noastre cu mică de înaltă calitate vizitând site-ul nostru web la www.caldor.ro. Experimentați fiabilitatea și eficiența energetică de neegalat a soluțiilor de încălzire Caldor. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de încălzire și lăsați experții noștri să vă ajute să găsiți soluția perfectă pentru afacerea dvs.

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR CAN PRODUCE FAST
CUSTOM PRODUCTS
depending on your projects.

bottom of page