top of page

Elemente de încălzire tubulare utilizare industrială

img-banner-servicii-caldor.png
Elemente de încălzire tubulare utilizare industrială

DESCRIPTION

PRODUCTS


Astfel de Elemente de încălzire tubulare pentru industrial pot fi fabricate cu diametre variabile. Diametrele standard sunt de 6,5 mm, 8,5 mm, 11,5 mm, 14,5 mm și 16,00 mm. În plus, putem fabrica intenționat diametre personalizate între 5 mm și 20 mm.


Elemente de încălzire tubulare pentru industrial pe care le fabricăm pot funcționa la o temperatură de până la 650°C, satisfăcând nevoile recentelor dezvoltări tehnologice.

Oil-2.png



Elementele de încălzire tubulare industrial pot fi utilizate în scopuri diverse. Elementele de încălzire tubulare au fost utilizate în siguranță de mult timp pentru încălzirea apei, uleiului, substanțelor chimice și lichidelor corozive, încălzirea matrițelor și a diferitelor metale în cuptoare industriale.




img-industrii-12-in-curand.png
favpng_gear.png
  • Utilizăm materiale din oțel inoxidabil de grade variate în fabricarea acestui tip de elemente de încălzire. 

  • Principalele grade de oțel utilizate în elementele de încălzire tubulare includ: Oțel inoxidabil de grad 304-321-316-310S, 316L

  • Fabricăm elemente de încălzire utilizând tuburi din oțel inoxidabil cu aliaje speciale. Aceste materiale speciale incoloy 800 - incoloy 825 și incoloy 600.

Elemente de încălzire tubulare pentru industrial poate fi fabricat cu mufă și flanșă, permițând astfel obținerea de puteri mari în zone scurte prin colectarea mai multor elemente de încălzire într-o singură zonă restrânsă.


Elemente de încălzire tubulare pentru industrial pot fi fabricate cu diferite forme la cerere. Formele cele mai comune includ, dar nu se limitează la, bară simplă, tip U și tip M.


Compania noastră produce Elemente de încălzire tubulare cu formă plată de diferite dimensiuni în plus față de elementele de încălzire tubulare rotunde. Utilizarea principală a acestor elemente de încălzire include încălzitoare de macarale feroviare, încălzitoare de ulei în friteuze industriale adânci și încălzitoare de aer uscat în mai multe cuptoare specifice.

Heating-Elements.webp

CONTACT

Upload File

Thanks for submitting!

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

Based on our experience all products are designed and calibrated for unique and defining industrial processes.

Mask Group 3.png
bottom of page